En titt på sortimentet

Det är många år sedan jag var ute på en dejtingsajt. Det brukar inte finnas någon som stämmer med mina intressen och min syn på livet, men samtidigt är jag rätt nyfiken på vad det är som rör sig där.
Jag reggade en profil på en av de stora sajterna idag för att se lite på sortimentet av lediga män. Ännu har jag bara pratat med en enda, en man som ville träffa en kvinna med stor stjärt och stora bröst. Plötsligt minns jag precis varför jag inte är intresserad av dejting…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

9 svar på En titt på sortimentet

 1. Ingrid skriver:

  Det låter onekligen lite torftigt!!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Jag behöver påminnas om hur galen världen är ”där ute” i dejtingsvängen ibland. Jag tror egentligen inte på kärlek, men på vänskap. Dessutom är det knappast kärlek dessa män söker, fast det tror de ju. Men definierar man kärlek i utseende, stora bröst och och en fläskig rumpa eller, som de flesta, i ett utseende som en fotomodell då vet man inte vad kärlek är.

   Kram

 2. Bosse Lidén skriver:

  Det verkar vara en hel djungel. Samtidigt lyckas en del. Skönt att han framförde sina önskningar direkt och inte läste högt från en lapp vid första daten. Jag kom att tänka på boken som jag hade som boktips i förra veckan. En sak som brukar vara gemensam för dessa individer som ställer ex. yttre krav är att de inte verkar ha någon som helst självdistans.

 3. Camilla skriver:

  Herregud, vilka krav… Kanske vore bättre att fokusera på inre egenskaper?!

  • Kraka skriver:

   Det är väldigt ålders och utseendefixerat. de flesta män i min ålder vill ha kvinnor på max 35 år.

 4. Louise skriver:

  Hahahaha … ja du! Det finns nog en del risker med det där. Det blir nog svårt att få napp om man har så specifika krav, även på en sådan sajt.
  Ändå så är det väldigt många som hittar varandra den vägen numera. Jag tror att det är lösningen för många som annars skulle få vara ensamma … av olika anledning …

 5. Pingback: Oväntat trevlig eftermiddag | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *