Oväntat trevlig eftermiddag

Som ni kanske minns registrerade jag ett medlemsskap för att se vilka som rör sig på dejtingsajterna just nu.
Precis som väntat insåg jag efter mindre än en timme att det varit ett misstag och bestämde raskt att inte förnya medlemsskapet när månaden var slut. Det var samma sortiment av karlar som alltid.
Men en av de sista dagarna fick jag kontakt med en man som verkade trevlig och någotlunda seriös. Vi bytte mailadresser och skrev några mail till varann. Jag kunde konstatera att han hade en del spännande att dela med sig av, men att han absolut inte var någon framtida pojkvän. Ålder är bara en siffra, men jag kan inte identifiera mig själv med att vara flickvän till en man som snart ska fylla sjuttiosex.

Hur som helst hade vi bestämt att dricka kaffe tillsammans inne i stan, på Vetekatten. Det blev en trevlig eftermiddag där ett par timmar försvann snabbt. Han hade så mycket att berätta om sig och sitt liv att jag blev i det närmaste mållöst och det är ingen dålig bedrift att få mig tyst.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Oväntat trevlig eftermiddag

  1. Ingrid skriver:

    Så spännanden! Har ni bestämt någon ny träff?
    Kram, Ingrid

    • Kraka skriver:

      Jag har lovat att höra av mig nästa gång jag kommer hem till Stockholm. Men det finns en hel del som talar mot att det är en bra kontakt. Fast det var trevligt att ta en fika på neutral mark. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *