Man har så roligt som man gör sig

Den här veckan hemma ägnas till största delen åt att sortera och fixa hemma, med avbrott för att träffa vänner och gå på ett par möten. Naturligtvis hade jag en hel resväska full med smutstvätt också som jag måste ta hand om.

I tvättstugan var det smutsigt och massor av tvättmedelsklumpar i alla fack, även de som är för sköljmedel. Detta trots att vi numera, på grund av alla problem vi haft, inte längre får använda pulvertvättmedel. Jag fick med andra ord sanera maskinerna innan jag kunde börja tvätta. Dessutom var en av maskinerna trasig och jag hade bara halva tvättkapaciteten mot vad jag räknat med. Som tur var hittade jag en ledig tid i en av de andra tvättstugorna där jag kunde köra de två sista maskinerna. Men naturligtvis fick jag sanera där också, fast inte lika mycket.

 

 

Mycket tvätt blir det…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Man har så roligt som man gör sig

  1. Ingrid skriver:

    Jag måste säga att jag är väldigt belåten med att jag satte in en tvättmaskin i badrummet och slipper gå i tvättstugan.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *