Läsekonton – Bokbloggsjerka 24-27 januari

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Har du ett konto på Boktipset, Goodreads eller båda? Vilken av dem är bäst och varför? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag har ett konto på Goodreads, men jag har inte varit aktiv där sedan jag skapade mitt konto. Det finns en enda anledning till min passivitet och det är tidsbrist. Får jag mer tid i mitt liv, eller mer tid får jag naturligtvis inte men kan lösgöra tid från annat, ska jag ta tag i det där kontot. Vill minnas att det var min son som tyckte jag skulle ha ett konto där.
Boktipset är jag däremot inte alls bekant med och tror inte att jag ska skaffe ytterligare ett misskött konto.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

6 svar på Läsekonton – Bokbloggsjerka 24-27 januari

 1. Monika skriver:

  Det är trist att man inte kan ha obegränsat med tid att lägga på böcker och allt som hör till 🙂

 2. Gunnar skriver:

  Ja det går inte att få tid till allt. Man måster prioritera.

 3. wiolettan skriver:

  Jag har inget av detta, men däremot har jag många böcker, älskar att läsa. Fast inte så mycket som förr.
  Hoppas att det är bra med dig och att du har en finfin söndag.
  Kram!

 4. annelie skriver:

  Det behövs kanske inget konto om man redan har lätt att hitta nya böcker. Själv hade jag förr problem att hitta nya böcker att brinna för, det löste sig med goodreads 😉

 5. tantaugusta skriver:

  Alltid denna tid som kommer ivägen för allting ;). Men det är alltid skönt att höra att man inte är ensam om tidsbrist.

 6. Piedra skriver:

  Jag började med att registrera mig på Goodreads men trivdes aldrig där, så jag bytte till Boktipset, och där har jag stannat. Man kan inte hinna finnas på två ställen. Kram! ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *