Nystart? Nej tack, helst inte

I januari, liksom efter sommaren, skyltar alla gym med att man erbjuds en nystart. På SATS finns både broschyrer och anslag med detta ord tryckt i stora bokstäver.

Jag var hyggligt vältränad innan min kropp fick för sig att få ett fysbryt alldeles strax efter nyår. Jag blev, som jag skrivit om tidigare, inte bara sjuk på ett sätt utan fick lunginflammation, öroninflammation och en halsinfektion samtidigt.

Idag var jag och tränade första gången efter min sjukskrivning som varat några veckor. Jag fick formellt en sjukskrivning på 14 dagar, men jag var sjuk långt innan dess.
Det märks verkligen att jag tappat massor av kondition under den här tiden och att jag har lång väg tillbaka, men helst skulle jag vilja slippa en nystart och kunna ta vid där jag slutade. I vart fall vet jag att det går lättare att komma i kapp igen än att börja från noll. Men alldeles kul är det inte!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nystart? Nej tack, helst inte

  1. Bosse Lidén skriver:

    Det är trist att man inte kan konservera vissa saker. Ta det easy i början. Trevlig helg.

  2. Camilla skriver:

    Fy tusan, det är alltid jobbigt att komma tillbaka igen efter ett par veckors sjukdom. Dock brukar ändå känslan av att ”vara på gång igen” ge en bra kick ändå. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *