Lång dag med duracellavslut

Det blev en lång dag igår, en dag med blandat innehåll. Redan på förmiddagen åkte jag hemifrån för att besöka min tandläkare. Jag skulle visserligen bara ta tandsten, men det är inte det roligaste precis. Dessutom har jag vid ett flertal tillfällen reagerat med feber och frossa, blivit septisk, och måste numera ta så kallad endokarditprofylax innan. Då slipper jag bli sjuk så det är ju bra.

Efter tandläkarbesöket gick jag för att dricka en kopp kaffe men kunde, eller ville, inte avstå från en av de fina wienersemlorna. Borde säkert tagit en ostmacka istället, det var ju lunchtid.

Åkte därefter med pendeln in till Karlberg och promenerade sedan över Sankt Eriksbron, ner Flemminggatan, över Kungsbron och Kungsgatan ner till Stureplan.
På den vägen hann jag tänka nostalgiska tankar, fota en naken man (nåja, en naken staty), titta i ett skyltfönster på ett halsband jag skulle vilja ha, köpa en klänning jag fick syn på hos DeaAxelsson, göra ett planerat inköp hos Panduro, ”klappa” lite på Samsung Gear som är en drömpryl jag önskar mig och dessutom slinka in i några affärer helt appropå innan jag slutligen landade hos Vapiano vid Stureplan och satte mig med ett glas rött i väntan på min vän jag skulle äta middag med.

Jag var en halvtimme tidig och hann spela några omgångar Candy Crush innan det var dags att äta. Som vanligt blev det en trevlig middag med god mat och det goda samtalet vänner emellan.

Vi promenerade sedan ner till Centralstationen och sa där hej då. Jag hade lovat att träffa en annan vän över ett glas vin på Kasper. Jag meddelade att jag var på plats och gick in där för att vänta. Vi hade sedan en pratstund och jag kände att jag började bli trött.
Innan vi skiljdes åt var vi inne på Coop och handlade och sedan tog jag T-banan hem.

Väl hemma hann jag ta en kopp Lapsang souchong innan jag, likt en duracellkanin, fick slut på batteriet och var tvungen att lägga mig i sängen på laddning. 

 

Insalata Mista, Grande med tillägg av scampi

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lång dag med duracellavslut

 1. Bosse Lidén skriver:

  Det där lät som ett bra schema. Först det urtrista och sedan bara roliga saker. Jag tycker inte om det förstnämnda. Gör ont och kostar pengar som jag hellre lägger ner på trevliga saker. Ha en fin helg.

 2. Ingrid skriver:

  Måste ladda!!
  Jag förstår att du var lite slak efter den dagen. Bara ett tandläkarbesöket kan göra att man blir alldeles matt. Jag måste kolla på den där Samsung Gear – själv är jag inne på Teliabutiken ibland och klappar på en HTC-One. Jag har t o m provat att lägga den i fickan – expediten tittade till lite förskräckt – men lugnade sig när jag plockade upp den igen.
  Ha en skön fredag!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Det är lite min grej att köra tills batteriet är tomt. Då måste jag vila genast. Samsung Gear är en smart klocka som man kopplar ihop med sin mobil med bluetooth. Jag har blivit lovad en sådan i julklapp, men att jag skulle få den lite senare. Nu vet jag att den snart är på väg till mig. Jag har en väldigt snäll son.
   Ha en fin helg Ingrid! Jag vet att det varit lite jobbigt för dig och hoppas att det blir bättre.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *