Bästa förlaget – Bokbloggsjerka 31 januari – 3 februari

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker.  Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga är: Vilket förlag tycker du släpper flest bra böcker per år?Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Måste erkänna att det här är en fråga jag inte alls har koll på. Jag vet att många av de böcker jag läst är utgivna på Piratförlaget, men jag har ingen koll på deras samlade utgivning och heller inte på något annat förlags.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

6 svar på Bästa förlaget – Bokbloggsjerka 31 januari – 3 februari

 1. Piratförlaget har också en fin utgivning.

 2. Mia Eggimann skriver:

  Veckans fråga var svår för det finns så himla många bra förlag.
  Mis

 3. Monika skriver:

  Jag bara valde det som först dök upp i huvudet 🙂

 4. Lottens Bokblogg skriver:

  För ett år sedan hade jag knappt alls någon koll och har fortfarande rätt begränsad koll…

 5. Ja det var en lite klurig fråga den här veckan!

 6. Freja skriver:

  Jag har i stort dålig koll på förlag och på vad det ger ut. Men ett har jag koll på, Minotaur. De ger ut brittiska kriminalromaner, och jag tror jag nästan läser allt de ger ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *