198 Naken – Bild 18 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken.

 


Det måste vara kallt att stå naken ute så här års. Någon verkar ha lagt en mössa vid den stackars mannens fötter, men det hjälper knappast mot kylan.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på 198 Naken – Bild 18 av 365

 1. Pompom Sönnfors skriver:

  Kul! Jag ser honom några gånger i veckan sedan ett tag tillbaka eftersom jag jobbar i ett projekt i huset som han står och ”vaktar”. 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag tänker alltid på Piratpartiet när jag ser honom. När det var rättegång mot Piratebay var Piratpartiet där och någon hade utrustat den nakna mannen med en lila halsduk. Trodde jag hade en bild på det, men det var bara på piratpartister som delade ut godis, Sharing is caring. Själv minns jag att jag blev intervjuad av norsk TV och många hade också sett mig i svensk TV och kom och berättade att de kännt igen min gula kappa. Det var tider det! När jag tog fotot var den nakne mannen alldeles ensam.
   https://kraka.moah.se/2009/02/16/sharing-is-caring/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *