12 Avslöjande – Bild 28 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken.

I slänten ovanför Korsvägens hållplats har någon målat med stora bokstäver Anna sa ja! Platsen ligger tvärs över gatan vid Svenska mässan där det just nu pågår en bröllopsutställning. Man kan ju undra om mannen som målat skulle varit lika frikostig med sitt avslöjande av Annas svar om hon sagt nej. Nåja, nu sa hon ja och det är bara att gratulera de två.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

4 svar på 12 Avslöjande – Bild 28 av 365

 1. Gunnar skriver:

  Är du säker på att det inte är mässan som skrivit detta i PR-syfte?

  • Kraka skriver:

   Nej, eftersom jag inte vet så är jag inte säker på något. Men det skulle förvåna mig mycket om det är mässan. Det är inte deras mark och de där bröllopsmässorna drar så mycket folk att det knappast behövs något utöver det vanliga. Det är dessutom väldigt göteborgskt att göra så, kanske någon chalmerist. Men vet gör jag inte.

 2. arvidochlydia skriver:

  Jag såg en intervju med de båda på TV. Han verkade vara en riktig romantiker och hon verkade mest besvärad… 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag vet faktiskt inte vad jag skulle tycka om det var min blivande man som skrev det. Beror nog lite på vem han är. Jag skulle älska att få en riktigt fin graffitimålning till min ära, men sprayat så där… Tja, det är ju modigt att göra det och en modig man vill jag nog ha – om jag nu vill ha någon alls vill säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *