Trots allt blev det lunch

Jag våndades verkligen när jag kom ut i köket och såg svinstian som rådde där. Att bo inneboende har sina sidor, men jag föreställde mig aldrig att köket och badrummet skulle vara så skitiga som de är. Köket är värst och jag skulle hellre tillaga mat på toaletten om jag fick välja. Det säger en del…

Efter någon timmes funderande fram och tillbaka gick jag till sist ut i köket med min kastrull, föste undan skiten på spisen och satte på vatten till lite pasta. Värmde sedan tomatsåsen direkt på tallriken i micron när pastan var klar.

Jag har inte råd att äta ute varje dag, speciellt inte de här vardagliga måltiderna som ska vara billiga för att det ska bli pengar över till guldkantsmåltider lite då och då. Efter en hel vecka i London med mycket uteätande, delade vinflaskor och shopping måste jag hålla igen. Det kommer att bli mycket pasta, havregrynsgröt och annan basföda ett tag framöver.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *