Det känns inte rättvist, jag blir faktiskt lite ledsen

Hela helgen har det varit vårväder med strålande sol. Hela helgen, ja min helg började faktiskt redan i torsdags, har jag jobbat.
Hela helgen har jag sett fram mot att det skulle bli måndag och att jag efter några timmars sömn skulle packa matsäck och gå ut på någon av lederna i Vättlefjällsområdet.

Direkt jag kom ut från sjukhuset kunde jag konstatera att det i alla fall inte skulle bli någon sol idag. När jag väl kom hem till Rannebergen kunde jag också konstatera att det är tjocka med så hög luftfuktighet att det kan kallas regn utan någon större överdrift.

 

 

Tur att jag i alla fall unnande mig en kopp kaffe och ett muffins med hallon och mashmallows på Tant Rut innan jag åkte från Kungälv

 

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Det känns inte rättvist, jag blir faktiskt lite ledsen

 1. Ingrid skriver:

  Jag känner varmt med dig och hoppas att den här måndagen ändå kan bjuda på något trevligt! Dimman kanske lättar fram på dagen.

  Här lyser en blek sol, men det blåser väldigt, så det är inte speciellt behagligt ute.

  Kram, Ingrid

 2. Piedra skriver:

  Orättvist är det väl också att här är strålande sol idag. Och jag har för ovanlighetens skull varit ute på promenad. Kram!

  • Kraka skriver:

   Tack Ingrid!
   När jag gick upp vid 15-tiden var det så tjockt att man inte kunde se ner till vägen från fönstret. Nu syns vägen igen men det är fortfarande helt igenmulet.
   Jag brukar aldrig ha svårt att hitta guldkanter i tillvaron så något ska jag väl kunna hitta på denna eftermiddag och kväll. Jag är bara ledig en endaste natt innan det är dags för två nya.
   Kram

  • Kraka skriver:

   Nej, Piedra, du har säkert förtjänat lite sol och en promenad. Våren är på väg här i Göteborg och många blommor har kommit upp och knopparna sväller ordentligt. Förr eller senare får ja gnog också lite sol.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *