Dimman lättar, kanske

När jag vaknade vid 15-tiden var det ännu tjockare ute och jag kunde inte ens se ner till vägen. Men det klarnade upp och vid 16-tiden syntes till och med en strimma sol. Visserligen bara i fem minuter ungefär, men ändå…  Man kunde också se fläckar av blå, molnfri himmel en kortare stund.

Jag kom att tänka på Bernt Staafs Dimman lättar och letade fram den på Spotify. Jag kände inte alls igen att det var den jag menade och när jag tog fram hela låtlistan på skivan Dimmanlättar såg jag att det var Uppståndelsen jag menade.

Jag är bara ledig en endaste natt och vet inte om jag ids hitta på något speciellt för kvällen. Det är rätt skönt att sitta hemma med film, ett glas vin och eget sällskap. Jag har en del saker jag måste göra imorgon och just därför kan det vara skönt att ha en baravarakväll.
Nåja, vi får se…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *