Så blev det – på gott och ont

Jag bestämde mig för att stanna hemma på mitt rum hela kvällen. Egentligen hade jag velat fixa till lite mat hemma, men just idag var det värre än vanligt i köket och jag kunde inte hitta en enda fri yta ens för att koka potatis och steka mig ett ägg. Jag har tagit några foton på dagens röra och ångrar djupt att jag inte började dokumentera röran långt tidigare. Hursomhelst, det fick bli en pizza från Rannebergens alldeles utmärkta pizzeria. Har aldrig någonsin i hela mitt liv ätit så mycket hämtpizza som under den här perioden.

Tittade lite på några TV-program medan jag åt min pizza. En av mina vänner ringde och vi pratade nästan en timme. Jag la mig i sängen och lyssnade på En ond liten handling av Elizabeth George en stund. Kvällen rann iväg och snart var det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *