Det jag inte vill läsa – Bokbloggsjerka 11-14 april

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga:Har du någonsin råkat ut för att du inte alls känner för att läsa någon av de böcker som står i din bokhylla? Om ja, vad gjorde du åt det? Om nej, tror du att det någonsin kommer att hända dig?  Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag har just nu de flesta av mina böcker nerpackade i lådor inför en renovering som jag aldrig tycks få tid för. Men när jag packar upp igen har jag bestämt mig för att bara ha böcker i hyllan som jag verkligen vill ha där. Jag vill att min bokhylla ska säga något om vem jag är som person.

Jag har haft massvis med böcker i min bokhylla som jag egentligen inte alls vill läsa. Jag fick en hel hög med böcker då min farbror avled och de hamnade där. Jag har också lyckats samla på mig alla möjliga böcker som jag inte alls vill läsa.
Utbudet av intressant litteratur bara växer så det som inte känns intressant ska bort.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det jag inte vill läsa – Bokbloggsjerka 11-14 april

  1. Freja skriver:

    Jag har inte alltid lust på alla böcker i min hylla, men vanligtvis brukar det åtminstone finnas minst en som lockar mig. Bara inte just nu, eftersom jag har utmattningsdepression…

  2. Gunnar skriver:

    Jag är samlare av deckare och har fått en hel del av en vän som flyttstädade. Alla dom kommer jag inte att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *