Turfpaus hos Tant Rut

Imorse när jag vakade av från jobbet gav jag mig ut på en längre promenad runt Kungälv. Jag hade bestämt mig för att dels ta tillbaka de zoner jag blivit av med i området dels skaffa mig en 20-zoners medals och kanske även få ihop poäng för att ranka upp en nivå.

Vädret var lite kyligt och blåsigt, men solen sken. Det var med andra ord ett bra promenadväder och det skulle också senare visa sig att det var ett bra drag att skaffa frisk luft och motion på morgonen eftersom vädret återgått till normalt Göteborgsväder när jag vaknade på eftermiddagen. Regn!

Det blev en rejäl promenad på ungefär tre timmar och jag kände mig lite matt ett tag. Eftersom jag också behövde låna toan gick jag in på Tant Rut när jag passerade vägen förbi. En kopp kaffe och en ostfralla gjorde underverk!

Turf är ett spel där man med hjälp av mobilens GPS ska ta sig runt till olika zoner som man sedan erövrar och får poäng för. Det är alltså själva landskapet som är spelplanen.
Jag har bara varit med sedan i söndags, men är redan helt beroende. Har för mig att jag hörde talas om det här spelet för ett par år sedan, men jag var nog helt enkelt inte mogen för att ta det till mig just då. Men just nu passar det mig perfekt, även om det tar massor av tid. Titta in på spelets hemsida och lär dig mer. Kanske är det just vad du också behöver i ditt liv…

 

 

 

Alltid lika gott och trevligt att slå sig ner en stund på Café Tant Rut

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Turfpaus hos Tant Rut

 1. Ingrid skriver:

  Hejsan!
  Jag har varit inne och kollat på turf-sidan och det låter verkligen lockande. Det fanns många träffpunkter här i Klintehamn bland annat.
  Hoppas att du får en lugn och skön långfredag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det finns en del zoner spridda över Gotland. Prova! Det är jättekul och nyttig motion får man på köpet.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *