Våga vägra vår

Det har ju blivit så populärt att ”våga vägra” både det ena och det andra. Senast var det någon som skrev att de vågat vägra påsk. Men vad är poängen? Vill man inte ha påskmat och påskfirande så är det väl bara att låta bli!
Idag bestämde jag mig för att våga vägra vår, eller egentligen var det min kropp som sa ifrån rejält förra natten att nu fick det vara nog med promenerande och utevistelse. Jag behövde sova!

Trots att jag tagit det lugnt på påskdagen, legat i sängen och sett film ända tills eftermiddagen var jag ovanligt trött. Det var med nöd och näppe jag tog mig igenom natten och jag mådde verkligen dåligt när jag åkte hem. Jag mår bäst av att göra många nätter i följd, inte jobba varannan natt och fuska med sömnen.

Våren har kommit, solen lyser och man ska vara ute. Man ska promenera i solen, dricka sitt kaffe ute och njuta av solen. Här kan man verkligen prata om kollektiv masspåverkan. Att säga att man stannat inne hela dagen frivilligt får fler att höja på ögonbrynen än i stort sett något annat kontroversiellt uttalande. Idag vågade jag vägra vår!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Våga vägra vår

 1. Frodig vårrabatt. Ser spännande ut. Själv brukar jag vila utomhus, med en tjock filt och solglasögon för halva ansiktet. Tycker man sover så bra i friska luften med fågelkvittret i bakgrunden.

  /Anette

  • Kraka skriver:

   Visst är det en fin rabatt! Tror dock inte att man skulle vila så gott på den eftersom den ligger utefter huvudgatan genom Kungälv. 🙂

 2. Frudin skriver:

  Jag önskar att jag också vågat vägra våren idag för jag hade verkligen behövt sova mellan nattjobben jag också men det var skitsvårt då det var ljuvligt ljust och varmt ute…och lockade förföriskt. Nu mitt i natten får man lida.

 3. Piedra skriver:

  Jag sällar mig till din skara; jag vågar vägra vår! För min kropp orkar bara inte. Dels blir jag trött på våren, och dels orkar jag bara inte med alla utifrånkommande krav på allt vad man måste göra och tycka. Jag stannar inne och vilar. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *