Gospelmässa – Min avslutning på påsken

Påskhelgen gick snabbt och var, för mig, en blandning av arbete och ledighet. Jag valde noga ut vilka gudstjänster jag ville gå på, det finns så mycket att välja på numera.
På påskdagen var det gospelmässa i Mariakyrkan på kvällen och det fick bli min avslutning på påskhelgen. Jag behövde vila och, framför allt, sova och valde bort både påskmanifestationen på Götaplatsen som hölls på påskadagen och Emmausvandring på annandagen. Det var flera kyrkor som hade Emmausvandringar och det kändes lite märkligt att inte vara med.

Gospelmässan var i alla fall fantastisk med fin musik framförd av kören In Trust. Den lilla kyrkan var ganska fullsatt och det var god stäming.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *