Här är mina drömmar och min vardag

 

Schysst! Du är en DAGBOKSbloggare

Din blogg är en öppen dagbok med personliga inlägg om ditt liv.

Bloggen fungerar som en ventil. ”Det bubblar liksom över annars” känner du, och luftar allt som behöver komma ut.

DAGBOKSbloggare som du, har ofta en underbar förmåga att uppskatta de små detaljerna i vardagen – rimfrost på fönstret, dina egna fötter på stranden eller en cappucino med ett vackert hjärta i mjölkvispet. Men livet är inte alltid ett rosa skimmer. Även parkeringsböter, sjukdom och alla möjliga överjävligheter ventileras av DAGBOKSbloggare.

Det händer att DAGBOKSbloggare anklagas för ”oversharing”. Strunt i det! Dina followers älskar din uppriktighet och att du vågar visa vem du är. Några kan till och med få en viss igenkännande tillfredställelse ifall ditt livspussel strular. Det kan du bjussa på! Receptet på en uppskattad och välbesökt dagboksblogg är ju i stort sett samma som för populära dokusåpor: en lagom mix av rosa glitter, beige och svart!

I EN DAGBOKSBLOGGARES KOMMENTARSFÄLT:

-Styrkekramar! ♥ ♥ ♥

-Hoppas ni får en fin dag vännen. Så mysigt, lite avis!! 🙂

-HAHA! Nu fick du mig att skratta högt i misären. Ibland lyckas du! <3

Jag har gjort testen Vilken bloggtyp är du? på Besökstoppen. Mitt resultat är precis vad jag väntade mig. Jag är en dagboksbloggare och föredrar också att läsa dagboksbloggar. Att få ta del av andras vardag, drömmar och liv är en gåva.

”Had I the heavens’ embroidered cloths,
Enwrought with golden and silver light,
The blue and the dim and the dark cloths
Of night and light and the half light,
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.”

W.B. Yeats (1865–1939)

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Här är mina drömmar och min vardag

 1. Ingrid skriver:

  Visst stämmer det att vi är dagboksbloggare!

  Och det där med ”oversharing”, visst kan det bli så ibland och det händer att jag redigerar bort en del av det jag ursprungligen skrivit. Jag vill att bloggen ska vara personlig, men en viss privat sfär måste man tillåta sig.

  Ha en härlig helg!
  Kram, Ingrid

 2. Louise skriver:

  Nu har även jag fattat vad detta är, och lagt till mig på ”besökstoppen” …
  Gjorde testet och är tydligen som alla andra en dagboksbloggare … hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *