Mycket skrik för lite ull kanske

Direkt efter jobbet i onsdags morse tog jag bussen in till Göteborgs centralstation för att ta tåget upp till Stockholm. Det var dags för ännu ett sammanträde i den stiftelse där jag sitter som ledamot.

Resan gick bra och när jag stod utanför Centralen i Stockholm kom jag på att jag skulle ringa en vän och höra om vi skulle ta ett glas vin och prata en stund. Jag var dessutom väldigt hungrig och ville ha lunch. Att jag överhuvudtaget stod där ute berodde på att det ligger en turfzon där och att den just då var belagd med blocktid som jag var tvungen att vänta ut.

Vi bestämde att ses i receptioen på Kasper så snart hon gjort sig i ordning. Hon bor bara någon gata därifrån så det gick snabbt.

Inne på Kasper var det fullt med folk som lunchade, men vi fick ett lugnt bord längst inne i lokalen. Jag beställde det ena av de två lunchalternativen, kummelfilé. och ett glas vitt vin.
Vi blev sedan sittande där hela eftermiddagen. Ja, vi blev tvungen att byta lokal när de stängde det inre rummet efter lunchtiden, men det var inga problem. Vi fick till och med varsin liten kopp med chokladmousse som blivit över från lunchen. Jag hade faktiskt missat att de tvar efterrätt till kaffet.

Jag åkte sedan direkt till sammanträdet, som började 18.00. Hann få i mig en kopp kaffe och en macka innan vi började själva mötet. Mötet tog inte många minuter, vi var klara efter en halvtimme. Eller klara, det är nog en sanning med modifikation.

Efteråt åkte jag buss hem för att vila inför den tidiga avresan tillbaka till Göteborg. Men jag hann i alla fall äta en burgare på McD med min son och en av hans vänner samt gosa och sova med kissepojkarna. Katterna verkade väldigt nöjda med att träffa mig.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mycket skrik för lite ull kanske

  1. Pompom Sönnfors skriver:

    Men fick du zonen? 😀

    • Kraka skriver:

      Jodå, jag fick zonen. Men medan jag åt lunch blev den tagen av någon annan och jag hann inte ta tillbaka den igen eftersom jag skulle med tåget till Spånga och Akallakyrkans stiftelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *