45588, min nya lön?

Nej, tyvärr är det inte min lön. Den ligger långt, långt under den siffran. Inte desto mindre är det en siffra att glädjas åt.

Igår började jag min dag redan vid 02-tiden, som jag skrev om i förra inlägget, Men vem är det?.
När jag tagit min Dark ninja-medalj satte jag mig i bilen och åkte till Kungälv. Gick sedan till McDonalds, som jag visste har nattöppet, för att invänta att klockan skulle bli 04. Under tiden drack jag kaffe och tuggade på en McFeast. Försökte lyssna på en bok, men två killar i 16-17årsåldern väsnades så till den milda grad att det var omöjligt.
Efter en stund kom de och satte sig vid mitt bord och vi hade ett ”intressant” samtal. De var verkligen två tragiska figurer som tillbringade natten med att dricka vodka och CocaCola medan de väntade på att skolan skulle öppna så de kunde sova där några timmar innan de skulle börja. Båda gick på individuella programmet och det behövdes ingen ”rocket science” för att inse att om några år skulle de inte vara ute i väntan på skolan utan snarare på driven från kåken. Trist!

Klockan 04 gick jag ut för att ta en Dawn ninja, samma som dark fast tagen mellan 04 och 05. Nu var det nästan ljust och inte det minsta otäckt ute. Det var friskt i luften efter skyfallet dagen innan, men vått i gräset och jag blev rätt ordentligt blöt om skorna.

När jag nu var på gång bestämde jag mig för att det här skulle bli dagen då jag dels uppgraderade några av mina tidigare medaljer samt skaffade mig en Stamina-medlaj. Den får man genom att ta 50 zoner på 24 timmar. En dag helt ägnad åt Turf.
Jag gick över hela Kungälv och tog samtliga zoner. Sedan åkte jag hem, laddade mobilen och drack kaffe och åt lite. Med torra skor gick jag sedan ut och tog zonerna i Angered, fortsatte, via Storås, mot Hammarkullen. Sedan hamnade jag i Hjälbo och Gråbo.
Åt en glass och tog en buss mot Gamlestaden. Klev av lite tidigare för att med risk för både orm och fästingar vada genom gräset och fota en sak jag sett många gånger när jag åkt förbi med spårvagnen. Ska ha den till en av mina 365 foton.

Resten av dagen blev en blandad vandring genom olika slags områden. Jag såg hyreshus, vackra villaträdgårdar och fina parker där många satt i solen med matsäckskorg eller grillade.
Jag var på Slice of NewYork och åt lunch, inne och drack kaffe på ett par ställen för att slutligen äta middag på Subway på Göteborgs central. Mat och kaffepauser styrdes av när det var dags att ladda mobilen. Men jag behövde nog också lite laddning. Precis innan jag tog spårvagnen hem tog jag zonen vid Drottningtprget för andra gången och kunde på så sätt uppgradera min medalj för totalt antal zoner till den för 250.

När jag kom hem la jag upp benen högt, slog upp ett glas rött och lyssnade en stund på Kanada av Richard Ford. Jag hade gått 45588 steg, en sträcka på lite drygt 3 mil. Jag kände mig rätt nöjd.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *