Jag visste inte

Visst har jag hört uttrycket Egen härd är guld värd, men tänkt mig att det har en annan betydelse. Men efter de senaste nio månaderna som inneboende med tillgång till ett mardrömskök, ett kök så skitigt att det inte gick att hantera livsmedel där utan att bli magsjuk, inser jag hur underbart det är.
Visst, det är ingen perfekt ordning här heller. Men jag vet att all smuts i alla fall är min och jag vet vad den består av.

Här står ingen disk travad högt och lågt, inga illaluktande matrester i flera veckor och det är rent på golvet. Jag njuter. Det är nästan som en orgie i enkel,  basic matlagninng som jag inte kna få nog av. Jag har ju levt på mackor, hämtmat och ett och annat besök på IKEA.

 

 

Bara lite potatis, bacon och ägg

 

 

 

Köksdelen i mitt lilla rum på Marstrand

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag visste inte

 1. Ingrid skriver:

  Egen härd är verkligen guld värd! Jag förstår att du stortrivs nu när du rår dig själv.
  Ha en fin helg!
  Kram, Ingrid

 2. Louise skriver:

  Förstår att du njuter nu. Inte bara ”egen härd”, dessutom ”liten men naggande god” … 😉
  Jag är imponerad av att du så lätt klarar att leva som du gör, genom att flytta dig dit där jobbet är. Tror att jag skulle ha svårt att leva så utan att veta att det är en ände på det. Tillfälligt skulle det säkert gå, om man måste. Men helst skulle jag nog vilja se ett slut på det …
  Kraaaaaam

  • Kraka skriver:

   Det är ju tillfälligt eftersom jag har ett eget, ”riktigt” hem i Stockholm också. Marstrand, där jag är nu, är mitt sommarparadis.
   Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *