Tiden bara försvinner

Tiden går snabbt när man har mycket på gång, men periodvis verkar det som om tiden går ännu snabbare.
Just nu är jag inne i en intensiv arbtesperiod, men den går mot sitt slut. Dagarna försvinner till största delen medan jag sover och det blir inte mycket tid över till annnat. Försöker hinna promenera lite, läsa, lyssna på böcker. När jag är på ön hinner jag oftast prata en stund  med någon av grannarna. Men så värst mycket mer hinner jag inte.

Idag har vädret slagit om och jag kom hem som en blöt katt efter jobbet eftersom regnet tilltog rejält när jag klev av färjan. Nu är det uppehåll, men mulet och lite blåsigt. Klart jag undrar hur det ska bli imorgon och på tisdag när jag är ledig. Men det är svensk sommar och det är ändå något alldeles speciellt. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Tiden bara försvinner

 1. Louise skriver:

  Jag tycker att de senaste 2 veckorna har gått fortare än vanligt, och det vill inte säga lite det eftersom jag tycker att det alltid går fort. Kanske beror det på att jag på jobbet försökt hinna med saker innan semester, men tiden räcker aldrig till.

  Håller alltså med! Tiden bara försvinner!!!!
  Hoppas att du får möjlighet att hålla fast vid den något innan sommaren är över …
  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, jag hoppas också att jag ska kunna hålla fast tiden lite. Man brukar ju prata om att fånga dagan, men det är oftast dagen som fåmgar mig och drar iväg mer eller mindre okontrollerat.
   Kram

 2. Gunnel skriver:

  Svensk sommar är verkligen omväxlande. Hoppas den skärper till sig och blir solig och fin när du har ledigt. Kram

  • Kraka skriver:

   Igår kunde vi sitta ute lite på kvällen, delvis under parasoll. Regnet kom av och till men solen lyste däremellan. Idag är det igenmulet, men klockan är ju inte ens åtta så det kan ju bli bättre.
   Kram

 3. Fin svensk sommar i Hjo, regna måste det ju ibland. Kan meddela att tiden försvinner ännu snabbare när man slutat jobba. Dålig tröst, men så är det. Och hur man hann med att jobba kan ingen begripa.

 4. Arvid och Lydia skriver:

  Vi är så väderberoende under de få ljusa månaderna och det förhållandevis ljumma eller möjligen varma vädret. Hoppas verkligen att du kan njuta nu när ledigheten närmar sig… och förstås att du får ett väder där du kan fika utomhus eller äta din räk-macka på någon uteservering. Snart är det ju också dags för din fantastiska resa… 🙂

  Själv tar jag inga risker utan åker till värmen i övermorgon. Stannar några veckor men kommer att fortsätta att titta in och läsa. 🙂

  • Kraka skriver:

   Ja, vår sommar är så kort och vi behöver framför allt ljuset. Det märks tydligt på sjukstatistiken när somrarna varit regniga.
   Jag brukar sällan resa iväg under somrarna, men i år blir det ju så eftersom resor till Kamchatka går just i augusti. Men mina reseplaner för 2+15 och 2016 ligger inte mitt i sommaren.
   Igår kunde vi sitta ute på kvällen, men idag är det tveksamt. Men jag ska väl inte ta ut vädret i förskott, klockan är inte ens åtta på morgonen ännu.
   Jag har läst hos dig, och många andra, men tiden har inte räckt för att kommentera. Dessutom behöver jag tänka lite ibland innan jag skriver…
   Hoppas du får en fin resa med sol och bad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *