Ute

Första året jag var här på ön gick jag ut och åt varje vecka, fikade på Bergs konditori ännu oftare och rörde mig i vimlet.
Med åren har mitt intresse för att gå ut här minskat och jag sitter mest på min uteplats i vår trädgård. Anledningarna är säkert flera. Dels blir det dyrt att springa på krogen gång på gång, dels behöver jag lugn och ro mellan mina arbetspass.

Men igår blev det ändå av att gå ut och äta. Jag hade bestämt träff med en vän som är bofast på ön och vi gick till Arnell på kajen. Efter en lite funderande bestämde vi oss för entrecôte med pommes och bearnaise. Riktigt gott! Speciellt som det är väldigt länge sedan jag åt just det. Trevligt med en pratstund var det ckså!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Ute

  1. Ingrid skriver:

    Vad det lät gott! Entrecôte med pommes och bearnaise gillar jag skarpt. Det känns lite tomt i magen faktiskt…..
    Kram, Ingrid

  2. znogge skriver:

    Visst är det dyrt att gå ut och äta men ibland unnar vi oss. Lite guldkant på tillvaron. Husse skulle gärna beställa en entrecôte men jag tar hellre kyckling.

    trevlig fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *