Draktränaren 2 – Ett kärt återseende

Så blev det dags att se filmen vi väntat så länge på. Naturligtvis blev det inte som vi planerat, vi skulle ju se den i IMAX. Men hela tiden sköts premiären upp och när den äntligen kom var det inte läge att resa någonstans för att se film. Men 3D är alltid 3D, oavsett salong. Men visst hade det varit roligt att se den på en större duk.

Hicks och hans drake Tandlöse får återigen utkämpa hårda strider. Hicks mister någon som står honom nära men träffar istället någon som han alltid velat lära känna. Precis som i allas våra liv finns sorg och glädje sida vid sida.

Filmen är full av vackra bilder och effekter. Tiden, 1 timme och 40 minuter, rinner iväg snabbt och filmen är över fortare än man fattar.

Vi såg filmen med engelskt originaltal, men för den som vill finns den dubbad. Den visas också i 2D, men jag tycker att det finns all anledning att se en sådan här film i 3D. Annars missar man många av effekterna.

Det här inlägget postades i Film, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Draktränaren 2 – Ett kärt återseende

  1. Louise skriver:

    Den vill jag absolut se, men undrar om det blir så bra för mig i 3D. Jag får ju inte samma effekt när jag bara har stödsyn på ett öga … Full effekt för 3D kräver ju 2 ögon … 😛

    Jag minns de där 3D-bilderna som aftonbladet publicerade regelbundet på 90-talet. I stället för att få figuren att lyftas ut ur pappret så såg jag den – efter mycket arbete – som en grop i stället … hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *