Ensam

Nu är jag inte bara självsam, nu är jag ensam. Alla har åkt hem, det är utflyttningsdag idag. Jag har några arbetspass kvar och fick dispens att köpa till ett par extra dygn. Normalt görs inga undantag, men eftersom det handlade om mitt arbete så tilläts jag stanna. Skönt för mig som annars hade varit tvungen att göra en extra flytt för bara några dagar.

Det var inte så många kvar idag, de flesta hade redan flyttat i helgen. Men jag hann med en kopp kaffe med vännerna B och I innan de gav sig av. Annars har jag pysslat med kylskåpsavfrostning och diskande. Däremellan jar jag lyssnat klart på en bok.

Lite lunch hann jag med innan det började regna igen, det regnar och är solsken omväxlande. Vädret retas verkligen med mig. Egentligen längtar jag hem, inte allr roligt att vara här ensam.

 

Lunch på min älskade uteplats. Jag kommer att sakna den under vintern.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ensam

 1. znogge skriver:

  Flytta är alltid vemodigt. Speciellt när sommar övergår i höst…

  • Kraka skriver:

   Ja, sommaren går alltid för fort känns det som. Men jag har massor av roliga och spännande saker att se fram mot i höst…

 2. Ingrid skriver:

  Det låter verkligen lite vemodigt!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *