Never talk to strangers – Vem kan man egentligen lita på?

Sarah Taylor är en psykolog som blivit anlitad för att göra en bedömning av en seriemördare inför rättegången. Hon är kylig och lite tillkäppt som person. Man förstår att det rör sig en del i hennes inre som hon inte visar.
På vägen hem en eftermiddag träffar hon Tony, en för henne främmande man, i livsmedelsbutiken. Till en början försöker hon undvika honom, men kan inte motstå hans inviter och de inleder ett förhållande.
Sarahs granne Cliff, som hon är god vän med, förefaller väldigt svartsjuk. Plötsligt börjar det hända en mängd konstiga saker runt Sarah. Hon vet inte vem hon ska lita på när hoten hopar sig. Spänningen tätnar och upplösningen är minst sagt överraskande. Ri ktigt otäck.

Gillar du psykologisk spänning ska du se Never talk to strangers. Rebecca De Mornay spelar Sarah Taylor, Antonio Banderas gör rollen som Tony och Dennis Miller är Cliff Raddison.

Det här inlägget postades i Film, Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Never talk to strangers – Vem kan man egentligen lita på?

 1. Ingrid skriver:

  Tack för filmtipset. Storyn låter lite lik boken jag läser just nu, Dödlig åtrå.
  Ha en skön torsdag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det finns många, både böcker och filmer, på samma tema. Den här var lite extra bra tycker jag. Men det kan ju berott på att den snygge Antonio Banderas hade en av rollerna…

 2. Piedra skriver:

  Hu! Jag tycker att verkligheten är tillräckligt läskig. Ser ibland psykologisk spänning, när jag känner att jag orkar med mer spänning än vanlig i tillvaron. Kram!

  • Kraka skriver:

   Vi är alla olika. men skulle du vilja se en lite lagom otäck film så är den här ett tips…

 3. znogge skriver:

  Tack för tipset! Låter som en film helt i min smak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *