Det blir visst aldrig som jag tänkt mig

Hade fått en inbjudan till mingel och föreläsningskväll på Södertälje sjukhus. Det lät ju spännande och jag bestämde mig för att tacka ja.

Nu blev det väl inte direkt vad jag väntat mig. Dels var vi bara fem personer som kommit, plus några chefer som var där för att rekrytera personal.
Jag hade förväntat mig att man skulle berätta om planerna med de nya sjukhuset som är under byggnation, visa ritningar och berätta hur man tänkt.
Visserligen berättade sjukhusets VD lite om sjukhuset, men själva huvudsyftet med inbjudan var att man ville ha ny personal.

Vi fick tunnbrödsrulle, man kunde välja lax, kyckling eller vegetarisk, och mineralvatten. Vi fick kaffe eller te också om vi ville. Och det ville jag ju, ha kaffe alltså.

Det var trots allt lite småtrevligt även om orden föreläsningskväll och mingel väckte andra förhoppningar hos mig än de som infriades. Men vad är väl en bal på slottet…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det blir visst aldrig som jag tänkt mig

 1. Ingrid skriver:

  Då blev det verkligen intensivmingel om ni var så få som kommit. Jag förstår att du kände dig lite besviken, men du fick ju tunnbrödsrulle och kaffe i alla fall.
  Kram, Ingrid

 2. S/Y Endeavour skriver:

  Vad tråkigt med så dålig uppslutning!
  Ha en fin kväll
  Kram

 3. Bosse Lidén skriver:

  Jag är inte förtjust i när man gömmer huvudskälet. Då luras man och jag vet inte om det blir någon vinst med den taktiken. Helgkram Bosse

  • Kraka skriver:

   Ja, det kändes irriterande att de utlovat en föreläsning när de i själva verket bara ville rekrytera. Det blev varken föreläsning eller mingel så dit åker jag inte i första taget igen. Bor relativt långt därifrån, minns inte sträckan, runt 6 mil enkel resa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *