Läsplanering – Bokbloggsjerka 3-6 oktober

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Planerar du vad du ska läsa och när och hur går du i så fall till väga? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Jag kommer ofta på vad jag vill läsa/lyssna på när jag är klar med boken jag har på gång. Men jag gör nog inte på något speciellt sätt. Det brukar lösa sig vart efter. Antingen lägger jag en bok jag vill lyssna på i önskelistan på Storytel eller köper jag en bok som jag vill läsa. Men det kan mycket väl komma en mer angelägen läs-/lyssnaönskan som får ”tränga sig före” i kön.

Det här inlägget postades i Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på Läsplanering – Bokbloggsjerka 3-6 oktober

  1. Boklysten skriver:

    Det enda jag planerr är rec.exen, resten får bli som det blir.

  2. Freja skriver:

    Jag är välplanerad i mitt läsande och helt lössläppt i mitt bokköpande…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *