Utöver det vanliga

Att jobba natt är annorlunda, speciellt för oss som inrättat vårt liv efter en annorlunda dygnsrytm. Idag, på en måndagmorgon, passade jag på att göra min ”kväll” speciell. Räkmacka och ett litet glas vin innan sovdags. Man måste unna sig och leva i nuet skriver flera av mina bloggvänner, bland annat den som har den här bloggen. Jag tycker kaviar är överskattat, men gärna champagne och en skaldjursplatå.
Min favvochampagne är Lanson Rosé label, nummer 7495. Den dricker jag inte till vardags, då får det bli något enklare. Till exempel White Pet, nummer 6628 eller, ett något dyrare, Grythyttans Björkvin, beställningsvin nummer 79218.

Den här veckan är fullbokad med arbete och aktiviteter och det gäller att passa på att fylla ut luckorna med kvalitetstid. Just nu kvalitetstid i självsamhet även om jag känner ett visst stråk av dåligt samvete för att jag inte tillbringar ledig tid med en speciell person. Men hur som helst har det inget med min självsamma morgon att göra. Jag ska se klart ett avsnitt av Orange is the new black och sedan sova minst till klockan fem i efermiddag. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Utöver det vanliga

 1. Arvid och Lydia skriver:

  Räkmackor är också gott. 🙂

  Rysk kaviar ska man förstås bara äta om man, som jag, är vansinnigt förtjust i det.

  Ha en skön vecka!

  • Kraka skriver:

   Räkmackor är ganska frekvent förekommande i min vardag, har nästan alltid räkor, majonäs och ägg hemma. Men en massa skaldjur av olika slag att frossa i är lyxigt. Det brukar jag inte äta hemma. I alla fall inte ofta.
   Jag blir fortfarande lyrisk när jag tänker på den goda kamchatkakrabban de dök ner och hämtade upp och kokade på båten när vi var på utflykt. Mums!

   Ha en fin vecka du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *