Hösttrötthet – En vanlig, tråkig, dag

Ska väl inte påstå att jag haft en dålig dag, för det har jag inte alls. Jag är bara trött. Åkte hem efter jobbet och la mig, somnade ganska fort och vaknade vid 17-tiden.
Kaffe, lite boklyssning, ett bad och sedan var det dags att förbereda för ännu en natt på jobbet. Kokade potatis, stekte fisk och packade en matlåda.

Jag blev uppringd av ett mediaföretag som letade folk för en fokusgrupp om kaffe. Men jag föll ur målgruppen eftersom jag dricker för lite (SIC!) kaffe.
Jag vet inte hur mycket kaffe som anses normalt att dricka i Sverige, men jag är mycket medveten om att min konsumtion på 20-25 koppar om dagen liger extremt över vad som är snittet. Intervjuaren måste ha missförstått något jag sa. Kanske trodde hon att det var per vecka eller månad när jag menade per dag.

Ute regnade det och trots att jag absolut behövde ut och röra på mig stannade jag inne tills det var dags att åka till jobbet. Typisk höstdag mellan två jobbpass!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hösttrötthet – En vanlig, tråkig, dag

 1. Rosamund skriver:

  Frågade du inte hur mycket kaffe man skulle drick för att platsa????

 2. happygoluckiest skriver:

  Jag dricker också ca 20 koppar kaffe om dagen och jag vet ingen som dricker lika mkt kaffe som jag själv så förmodligen förstod hon fel, hon som ringde.
  Även tråkiga dagar kan vara sköna tycker jag. Kaffe och boklyssning kan vara precis det enda som behövs ibland.

 3. Pompom Sönnfors skriver:

  Men Söte Jesus, vad gick snett i den utfrågningen? Hon måste ha klappat till sig själv när hon kom på sitt misstag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *