333 Uppvärmning – Bild 82 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken

Jag har gjort köttbullar för att frysa in och sedan ha till uppvärmning i micron.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

5 svar på 333 Uppvärmning – Bild 82 av 365

 1. Arvid och Lydia skriver:

  Sånt skulle jag också behöva göra då och då. Det är ju inte alltid man hinner eller orka laga mat. Förstår att du med obekväma arbetstider har extra stort behov att kunna ta fram någonting från frysen emellanåt. 🙂

  • Kraka skriver:

   Försöker laga mat lite då och då, i första hand för att ha som matlåda men även för att äta hemma vid behov.
   Jag har alltid mat med mig till jobbet, vi jobbar 10½ timme utan rast, men har rätt till måltidsuppehåll om arbetet så tillåter. Vi försöker alltid se till att honna äta någon gång även då det är mycket att göra.
   Inatt ska jag ha bruna bönor och köttbullar med mig. 🙂

 2. happygoluckiest skriver:

  Inget är som hemmagjorda köttbullar! Det är min basföda nästan. När jag tänker efter så äter jag bara tre- fyra olika rätter till vardags (i jobbet) köttbullar, spagetti med köttfärssås, blodpudding och korv stroganoff 🙂 Men jag tröttnar aldrig på dessa rätter.

  • Kraka skriver:

   Det är lika med mig, det är några få rätter som återkommer gång på gång i matlådan. Inatt blir det fiskpinnar, jag älskar fiskpinnar trots att ”alla” säger att det är så onyttigt. Hoppas nu att det inte blir lika stressigt som senast jag hade pinnar, då glömde jag plocka ut plastbehållaren med remouladsås och den skar sig vid värmningen och blev som smält smör. Men det gick ju det också… 🙂

 3. Pingback: Vart tog den vägen? | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *