Det jag läser just nu – Bokbloggsjerka 24-27 oktober

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Vi kör en enkel fråga den här veckan: vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Just nu lyssnar jag på Död mans fotspår av Peter James. Det är mest thrillers och deckare/polisromaner som förgyller min fritid. Men jag har en hög fackböcker som ligger på hög och väntar, både samhällsorienterade och sådana som berör mitt yrke.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2014. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det jag läser just nu – Bokbloggsjerka 24-27 oktober

  1. Helen skriver:

    Peter James gillar jag, han skriver riktigt smarta och spännande deckare tycker jag.

  2. Freja skriver:

    Jag gillar deckare och även Peter James!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *