Före stormen?

Lika rörigt som det var igår, lika lugnt har det varit idag. Men jag vågar inte andas ut ännu, kanske är det bara lugnet före stormen.

Igår mailbombades jag med otrevliga mail, mail med förtäckta hot. Idag har det varit helt tyst i inboxen. Ja, tyst från den här personen alltså, i övrigt har det rullat in som det brukar.

Det blev inte så mycket med den här dagen, heller. Jag var helt slut efter igår och en natt utan sömn. Inte för att jag ligger sömnlös för mailens skull, men är inne i en väldigt spännande filmserie på Netflix, The killing.
Min son kom hem sent från en kortare resa och vi skulle gå ner till McD för att äta en burgare. Men de stänger tydligen klockan 02 på vardagar så det fick bli en nattlig färd till Rissne. Jag kom i säng vid 5-tiden i morse.

Trots den sena (eller tidiga) sovtiden var jag uppe ganska tidigt. Fixade lite hemma och såg sedan film igen. Skulle gå ut, men sömnskulden gjorde att kronofogde J B Lund kom och krävde att få in ett par timmar. Har nyss vaknat igen. 🙂

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Före stormen?

 1. Ingrid skriver:

  Så skönt att läsa att du sluppit mailbombningen idag i alla fall och fascinerande att läsa att du och din son är ut och äter på nätterna när vi andra ligger och sover. Det är tur att det finns folk som orkar jobba nattetid! Hur skulle det gå annars?
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag ska jobba imorgon natt, är egentligen ledig 1½ vecka men blev tillfrågad om jag kunde byta i fredags natt mot imorgon och det fungerade fint för mig. Eftersom jag är hemma gör det mig inget att bryta min långledighet mitt i tu. Brukar oftast ha en massa inbokat, men just nu har jag vilo- och uppladdningsperiod. 🙂

   Jag hoppas att det inte blir mer strul med den där mannen. Visst känns det trist att det som verkade så bra visade sig vara en riktigt störd person. Men så är det väl i livets lotteri…

   Kram

 2. Louise skriver:

  Hm … tråkigt att du fått en stalker på halsen. Hur länge har det pågått då?

  Jag har inte riktigt förstått hur du löst det. Du skrev hos mig att jag ska klicka på twingly/bloggportalen, men det verkar bara som att jag ser din blogg på ett annat sätt där.
  Det här inlägget såg jag på bloglovin och kunde klicka mig direkt hit därifrån, och det ser ut precis som vanligt. Antar att jag når den för att vi följer varandra … eller? För visst har du stängt den?

 3. Happygoluckiest skriver:

  Så skönt att läsa att det finns fler än jag som har ett okonventionellt synsätt på sömn/dygnsrytm och mat/ätande.
  Att ta en burgare klockan två på natten om man är vaken och hungrig är helt normalt för mig men för andra är det sånt man bara inte kan göra. Skönt att det verkat lugna ner sig med galenskaperna, hoppas bara att det fortsätter så. Kram kram.

  • Kraka skriver:

   Haha… Har man jobbat nätter stora delar av sitt yrkesverksamma liv har man en annan syn på både mat- och sovtider. Natten är min normala tid för ätande. 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *