Vad vore livet utan vänner!

Har haft en heldag på stan med min vän och kollega Frudin. Vi hade bestämt att ses klockan 11 i Gallerian och sedan gav vi oss ut på shoppingrunda. Kläder åkte av och på i provrummen.

Jag hittade en fin klänning på Indiska, men den var lite stor. Efter att de kollat i sin dator fick vi veta att det fanns tre stycken i rätt storlek i en annan av deras butiker.
S hittade flera plagg, både att prova och köpa.

Vi gick till Ikki i Kungshallen och åt lunch. Jag var ju där i fredags och åt samma idag som då, stor sushitallrik med elva bitar.

Efter maten gick vi till Indiska vid Hötorget och jag köpte klänningen jag provat tidigare. Provade den igen och i rätt storlek satt den bättre. Jag köpte också en stor , rosa mugg och en liten, batteridriven, ljuskedja som jag ska ha i min lilla julgran. Det gäller att tänka på vikten och utrymmet.

Vi hann med en hel del affärer efteråt också och mina fötter var trötta. På kafferepet tog vi en kopp kaffe och lite lyxfika, jag en Napoleon och S hallonpaj med sjukt mycket vaniljsås. Sedan började det bli dags att åka hemåt, vi drällde runt lite inne på Centralen innan vi sa hej då och åkte åt varsitt håll. Underbar dag!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vad vore livet utan vänner!

 1. Comsi Comsa skriver:

  Det låter som du haft en bra dag, bakelsen såg frestande ut.
  Ljusningsslingan skall jag gå och titta på.. 🙂

  • Kraka skriver:

   Jag har haft en riktig toppendag! Ljusslingan är väldigt kort och bara passande till en mycket liten bordsgran. 🙂

 2. Ingrid skriver:

  Jag älskar napoleonbakelser, men nu är det bra länge sedan jag fick njuta av en sådan.
  Måste nog ta mig till Visby och Siesta endera dan.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag har alltid tyckt om Napoleonbakelser. När jag gick på högstadiet brukade vi gå till EPA och jag drack kaffe och åt en Napoleon medan mina klasskamrater rökte. Man fick bara sitta där om man åt eller drack nägot så jag var med för att de skulle få vara där. Jag rökte inte.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *