Lugn och vila, ett sätt att ladda

Ibland är det så mycket liv och rörelse runt mig. Jag blir trött av sånt. Inte så att jag inte tycker om att träffa folk, delta i olika aktiviter och vara i vimlet. Jag älskar fester, älskar att träffa vänner och lära känna nya människor. Jag tycker också om mitt jobb, även om det tar en stor portion energi.

Ikväll ser jag film, äter ost med kex och laddar för resten av veckan. Allt för att skapa balans…

 

 

Kan rekommendera Grythyttans Björkvin. Inte helt lyckat till mögelost, men till annan ost är det perfekt.

Det här inlägget postades i Livet, Yin och Yang, livsbalans, tid. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Lugn och vila, ett sätt att ladda

  1. Lollo skriver:

    Det låter bra! Balans är viktigt, och kanske extra viktigt när man lever som du med dygnstider.
    Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *