Min 40-årsdag

Har verkligen funderat fram och tillbaka om jag skulle fira den här dagen eller inte. När jag bestämt mig för att ha en fest kom möjligheten att resa till Grönland emellan. Det kändes alldeles för stressigt att ordna en ordentlig fest bara ett par veckor innan jag skulle resa. Det där med att festa får helt enkelt skjutas upp till nästa års födelsedag och jag får då fira både 40-årsdag och födelsedag.

Den 12:e november 1974 började jag mitt första vårdarbete, som sjukvårdsbiträde, på Råcksta sjukhus. Sedan har sjukhusen och utbildningarna löst av varann i en långdans som fortsätter. Just nu är det Huddinge intensivvårdsavdelning, snart blir det intensivvårdsavdelningen på Dronning Ingrids hospital i Nuuk.

 

*Tårtbilden är från internet, en sajt med gratis bilder.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Min 40-årsdag

  1. Lollo skriver:

    Det tog en stund innan jag fattade att du menade 40 år i yrket …
    Himmel alltså! Det var bra jobbat måste jag säga …
    Grattis! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *