Nu kan det bara bli bättre

Har vilat mycket idag också, men kortisonet gör mig både piggare och läker ut mina luftvägar. Det pep inte det allra minsta när jag vaknade i morse.

Jag såg film på förmiddagen och sedan sorterade jag en del papper. Åkte till veckogudstjänsten i Kista kyrka på kvällen och hade sedan bestämt tid med min son för att äta middag.

Vi gick på Jensen’s Böfhus. Där åt vi Bearnaisebiff, han med vanlig bearnaise och jag med chillibearnaise. Vi delade på en halvflaska vin, men jag tog bara ett glas. Till dessert åt vi den ljuvliga Velvet cake som de har nu inför julen. En riktig klassiker!

Sedan promenerade vi sakta hemåt så jag skulle kunna ta några Turfzoner på vägen. Idag har jag till och med orkat gå upp på det lilla berget vid Husby centrum, det är trappor upp, det har jag inte orkat på en dryg månad. Nu kan det bara bli bättre!

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nu kan det bara bli bättre

  1. Bosse Lidén skriver:

    Bra att det är på väg åt rätt håll. Uppåt. Kram Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *