Full fart hela dagen

Idag var det en hel rad ärenden som skulle uträttas. Först visade det sig att jag glömt att hämta saker i Sollentuna när jag var där igår. Som tur var tog jag bilen idag, för när jag väl hade parkerat i det fullbelagda parkeringshuset och gått in i centrum kom jag på att Intersport ligger i det andra centrumet, Stinsen.
Jag tog bilen till Coops parkering och promenerade bort till Stinsen. När jag hämtat min startkasse gick jag runt lite och tittade på olika saker.

 

Fint vinterpyntat inne på Stinsen köpcentrum

 

 

Efter besöket i Stinsen åkte jag till Bilia i Haga Norra och beställde min nya bil. Det tog en stund eftersom försäljaren var upptagen och jag passade på att dricka kaffe. Avstod dock från kanelbullen som man annars kan få där.
Jag ska hämta bilen i slutet av april eller början av maj. Ska bli trevligt med ny bil igen, var ett tag sedan senast.

Från bilfriman åkte jag till Barkarby, köpte lite vin och for sedan vidare till IKEA där jag traskade runt lite i största allmänhet. Passade på att fredagsfika. Fick också möjlighet att ge ett bidrag till poliovaccinationer i tredje världen. Polio är en onödig sjukdom, finns bra vaccin så det kändes självklart att ge ett bidrag. Speciellt som jag skulle ägna mig åt lyxkonsumtion i form av äpplekaka med vaniljvisp till kaffet.

 

 

Kaffe, äpplekaka & vaniljvisp

 

 

 

 

Efter att jag varit på IKEA åkte jag hem en stund, åt och vilade lite, innan jag tog T-banan till Kista för att träna en stund på SATS.

 

 

En stund på löpbandet

 

 

 

 

Nu har jag fredagskväll med katterna. Kissepojkarna sover medan jag lyssnar på en bok. Snart är det dags att sova så jag orkar med helgen och den kommande veckan.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

8 svar på Full fart hela dagen

 1. Lollo skriver:

  Oj! Ja här var det full fart ser jag …
  Hm … det där sista på löpbandet ger mig dåligt samvete …
  kanske jag också skulle ………………………………….. ?????
  Tänka går ju i alla fall … 😛

  • Kraka skriver:

   Egentligen är jag mest förtjust i roddmaskinen. Men som vandrare är det bra att använda löpbandet också. 🙂

 2. Lollo skriver:

  Hm … tekniken spökar!
  När jag skulle skicka min kommentar säger den den redan sagt samma sak … och mycket riktigt så ser jag den i listen???????
  Undrar om det blir likadant med denna?

  • Lollo skriver:

   Nu blev det som vanligt …
   Antingen ser jag illa när jag läser mina kommentarer, eller så är det något annat fel. Skriver ju som en ordblind????
   Kanske är det löpbandet som saknas … hehe

   • Kraka skriver:

    Ja, löpband och träning är bra. Men synen blir inte bättre… Ska prova ut nya glasögon i januari. Var och pratade med min optiker den 12:e och vi kom överens om att jag skulle återkomma. Jag har lite knepiga glas och de skulle inte hinna bli klara innan jag reser till Nuuk.

  • Kraka skriver:

   Tekniken laggar lite då och då. Men hit kom i alla fall bara en upplaga av varje kommentar.

 3. Znogge skriver:

  Grattis till nya bilen! Vi bytte för någon månad sedan och stortrivs med den!

  Trevlig lördag 🙂

  • Kraka skriver:

   Tack! Ska bli otroligt roligt med ny bil igen. Men det dröjer ett tag tills det är dags… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *