258 Självporträtt – Bild 88 av 365

I fotoutmaningen 365 foton ska man under året blogga och lägga upp bilder ur en på förhand bestämd temalista.
Helst ska man hinna blogga alla teman under året. Man har också rätt att byta ut 52 av listans teman mot egna och det ska då tydligt framgå att så är fallet
En länk till temalistan för 2014 kan du hitta om du klickar på den här länken

024

Ett annorlunda självporträtt är mitt halsband där jag samlar berlocker som på olika sätt säger något om vem jag är. Kaffekoppen, kaffe kan jag inte vara utan. Mobiltelefonen, min förbindelselänk till världen utanför mig själv. Resväskan, jag reser så ofta jag kan. Coca Cola-burken, ett alternativ till kaffe ibland. Tårtan, fester men också för att jag gillar tårta och bakelser. Kyrkan, en viktig del av mitt liv. Katten, min familj. Bibeln, en viktig bok för mig. Utflyktskorgen, naturen, vandringar och utflykter. Klockan, en symbol för mitt lite annorlunda sätt att se på tiden som cirkulär men också för att jag har en nattarbetares dygnsrytm. Yin & Yang, balans i livet, i naturen och en önskan om balans och rättvisa i världen. Paketet, jag tycker om både att få och att ge gåvor. Hjärtebollen, hemlig kärlek och drömmar. Ännu en katt, en gåva från en vän som tyckte jag behövde två katter på halsbandet eftersom jag har två katter i familjen. Väderkvarnen, påminnelse om att inte stressa eftersom väderkvarnar bidar sin tid och inte ger sig ut för att söka efter vinden.

logga2014

Det här inlägget postades i 365 foton 2014. Bokmärk permalänken.

3 svar på 258 Självporträtt – Bild 88 av 365

 1. Ingrid skriver:

  Vilket fiffigt självporträtt! Ingen selfie här inte. 😉
  Kram, Ingrid

 2. Kraka skriver:

  Tyckte jag skulle lägga upp något annat än en bild på mig själv, det finns ändå en del av den varan på bloggen.
  Halsbandet är verkligen som ett självporträtt och jag har det nästan alltid på mig. Har planer på två nya berlocker. Dels en julgran, jag älskar julen. Har tänkt länge på att köpa en gran. Jag ska också köpa ett litet hus nu när jag köpt min kolonistuga. Får väl bli någon av dem när jag kommer hem i januari. Om pengarna räcker till det, de är inte precis billiga dessa Pandorasmycken.

  Ha en fortsatt trevlig kväll, denna sena måndagstimme. Själv ska jag strax gå hem och äta middag. Sitter på biblioteket och använder deras gratis wifi.

  Kram

 3. Pompom skriver:

  Hur menar du med att du ser tiden som cirkulär?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *