Ænnu en vardagsdag (2014-12-23)

Det blev ænnu en dag då inget speciellt hænde. Efter morgonkaffet gick jag ner till biblioteket før att ordna till det sista med rækningar och annat infør månads- och årsskiftet.
Sedan tænkte jag att jag skulle køpa en flaska vin att ha på julafton. Gick till Brugsen, men maken till kaos får man leta efter. Så mycket folk har jag inte sett i en affær någonsin, ja det skulle i så fall vara på Systembolaget på den tiden då man stod i kø och expedierades øver disk. Då kunde det vara kø ænda ut på gatan i min hemstad.

Jag bestæmde mig istællet før att gå hem. Men på vægen slank jag in på Spar och se, dær var i stort sett folktomt, och jag kunde køpa en flaska røtt att ha till maten och till den goda chillichokladen jag fått i julklapp.

Efter en kopp kaffe och en syltmunk gick jag till jobbet. Dær var det bara att jobba på och till sist blev det midnatt och dags att gå hem och fira jul. jag fick førresten en julklapp av jobbet, ett presentkort till kulturhuset. Det ska jag ha att se film før eller kanske gå på någon konsert.

Det här inlägget postades i Grönland: Första resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *