Slutet är nära (2015-01-04)

När jag vaknade mådde jag bättre, men jag kände fortfarande av huvudvärken. Jag tog ett par Panodil och åt ett par skivor bröd till morgonkaffet.
Klockan 12 skulle jag träffa E vid Katuaq för att äta brunch. Jag var där nästan på minuten och gick in då jag fick se att hen redan var där och hade hittat ett bra fönsterbord åt oss.

Det var himmelskt gott att äta prinskorvar, bacon, äggröra, bröd och ost. Jag drack juice och sedan kaffe. Naturligtvis fanns det wienerbröd och jag tyckte att jag hade förtjänat att äta två.

Efter brunchen gick jag hem för att packa klart och städa, men då kom yrseln tillbaka och jag satte mig först i fåtöljen för att vila men sedan la jag mig ner en stund. Men det blev inte många minuter innan det var dags att ta på ytterkläderna och gå ner till sjukhuset.

Eftermiddagen och kvällen var uthärdliga, faktiskt riktigt lugna och jag hann dricka kaffe vid skrivbordet och äta av en ”död pirat cage”. Det var en av arbetskamraterna som haft barnkalas hemma och fått lite över av godsakerna. Jag hade också en stor kanna isvatten som jag drack.

Strax före midnatt gick jag hem, packade och städade. Jag upptäckte att jag hade glömt kvar några nycklar som skulle vara på sjukhuset och gick därför ner med dem. Det var ju ändå ingen idé att försöka sova när jag skulle upp tidigt och åka taxi till flygplatsen.

001

 

 

Småvarmt, ostar, grönsaker och wienerbröd. Mums!

 

002

 

Julen varar än till…

Det här inlägget postades i Grönland: Första resan, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *