Far och dotter på mördarjakt – Taken 3

Vi har varit och sett Taken 3. Som så ofta är inte uppföljarna bra som första filmen. Tvåan hänger i alla fall ihop med första filmen. Det gör inte trean, i alla fall inte på ett helt uppenbart sätt.

Som actionfilm är den helt okej. Den innehåller spänning, biljakter och snutar som hela tiden ligger minst ett steg efter. Dessutom är jag förtjust i Liam Neeson och just därför kan han komma undan med en inte helt bra film.

Handlingen är i korthet en mördarjakt. Bryan Mills (Liam Neeson) blir misstänkt för mordet på sitt ex, tillika mamma till hans älskade dotter. Han bestämmer sig för att hitta den som vill sätta dit honom och skyr inga medel för att lyckas. Till hjälp har han sina gamla vänner från den aktiva tiden som agent.

Har man sett Taken och Taken 2 så ska man nog se den här också. Men jag hade stora förväntingar och dessa infriades inte. Någon Taken 4 hoppas jag inte blir av, även om det gavs en öppning för en sådan i slutet av filmen.

Det här inlägget postades i Film, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Far och dotter på mördarjakt – Taken 3

  1. Pingback: Snipp, snapp, snut, så var det slut | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *