Snipp, snapp, snut, så var det slut

Tre lediga nätter med vidhängande dagar och kvällar är slut och det är åter dags för fyra arbetsnätter. Fattar inte hur de kunde gå så fort.
Inte är jag utvilad heller, är helt slut och i verkligt behov av semester. Men någon riktig semester finns inte med i mina planer förrän i slutet av året eller början av nästa. Semester med vila alltså. För det är inte semester att resa iväg och arbeta, det är inte ens semester att åka på vandringar och liknande då man ska upp i ottan och anstränga sig en hel dag. Jag längtar efter en solstol, en paraplydrink och ett glittrande hav. Men kanske, kanske kan jag få till någon minisemester över någon weekend. Men det är lite osäkert.

Hursomhelst har det varit bra dagar, även om vila väl inte varit huvudingrediensen. I tisdags, efter att jag sovit, gick vi på bio. Efteråt gick vi hem och tog bilen till Rissne och åt lite.
I onsdags var jag hos tandläkaren. Hade inga hål, men fick tandsten borttagen, lite fluorlack på ett strategiskt ställe och ett vasst hörn tillslipat.
På eftermiddagen åkte jag ut till Ekerö, via Coop Forum i Bromma Blocks och Plantagen. Sedan blev det en trevlig kväll, även om jag kände att jag inte var världens bästa sällskap. Jag var så trött!
På torsdagen åkte jag hem igen, fixade till mig och in till polisen för ansökan om nytt pass. Var och fikade på ett litet café mitt över gatan innan jag åkte in till city. Där var jag på Ving och frågade om resan vi ska göra framöver, men det var för tidigt att beställa och hon lovade att genast skicka en länk där jag kunde bevaka släppet. För den kommer att släppas när jag är på Grönland och troligen redan vara slutsåld då jag kommer tillbaka. Men inte kom det någon länk! Fan vad trött jag blir på dessa servicemänniskor! Service kan de inte ens stava till. Hon hade länken på ett papper framför sig. Nästa vecka får jag resa in dit och stå i kö igen och kolla att hon verkliegen skickar länken.
På kvällen åt jag middag med en mycket god vän. Hemma såg jag film sent och somnade nog inte förrän vid 05-tiden. Behövde vända rätt dygnsrytmen inför arbetsschoket.
Nu är det snart dags att packa väskan och åka. Kan inte låta bli att tänka på allt jag inte hann…

20150114_171745

 

 

I mörkret, två fina vovvar tittar på oss och undrar kanske varför de inte också får ost och vin

 

 

20150115_163912

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snipp, snapp, snut, så var det slut

 1. Lollo skriver:

  Uj ja! Vila måste man någon gång. Låter förfärligt att året bara har börjat och att du inte ska få ledigt med vila förrän i slutet av det, eller i början av nästa …
  Hur orkar du? Eller det gör du kanske inte egentligen …
  Ta hand om dig …

  • Kraka skriver:

   Jodå, jag orkar. Fyller på energi i småportioner lite då och då. Är inte alls lika trött nu strax före klockan 04 som jag var innan jag kom iväg till jobbet. Det blev en ruschig början på natten men nu är läget under kontroll… (Kontrollen blinkar blå…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *