Mellan två jobb

Från igår är jag mellan två jobb. Jag är ledig en hel vecka och det känns riktigt skönt även om jag har en hel del som måste göras. Jag ska verkligen försöka hinna vila och göra några saker som bara är ”for fun”.

Jag vaknade vid 07-tiden och gjorde kaffe. Förhoppningsvis har jag vänt dygnet till en mer samhällsfungerande rytm igen. Ibland behöver man vara som ”alla andra” för att få ihop det.

Det var sjukt halt ute, hade jag inte haft en appointment skulle jag inte alls brytt mig om att ta bilen. Men nu var det bestämt att jag skulle vara i Vällingby kl 12 för att hämta upp Å. Vi åkte sedan hem till hen och jag blev bjuden på sillbullar med korintsås till lunch. Sillbullar är min absoluta favoriträtt.

20150202_125548På vägen hem plockade jag upp F på hans jobb och vi åkte hem med bilen och tog T-banan in till stan eftersom han skulle köpa några saker på 4 Sound. Innan vi åkte hem tog vi en fika inne på Thelins. Det var lite väl mycket folk för min smak. Jag föredrar när det är lugnt och nästan folktomt där.

På kvällen hade kissekattpojkarna och jag lite mys med film, jag har hittat en ny serie, The Blacklist, som jag börjat titta på. Katterna tröttnade dock snabbt och gick och la sig någon annanstans.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mellan två jobb

  1. Znogge skriver:

    Jag vill också ha det löst och ledigt när jag ska fika men på många ställen i stora staden så får man vänta på ett bord. För mycket folk för min smak då.

    Lycka till med det nya jobbet.Helt klart är det omväxlande att byta arbetsplats lite då och då. Vilket jag själv är usel på att göra…

  2. Ingrid skriver:

    Passa på och njut av ledigheten!

    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *