Tre dagar i Göteborg – Tredje dagen

Det blev en lugn dag hemma. Först sov vi ut ordentligt, i alla fall jag. När jag kom upp satt B och drack kaffe och hade tagit fram hembakade bullar. Vi drack kaffe och långt senare åt vi en lång frukost.

Förmiddagen gick till att först se paråkningen i konståkning och sedan tittade vi på veckoreprisen av Vem vet mest?

B gjorde hemgjord pizza, himmelskt god, och vi åt. Jag fick ett glas vin till min mat eftersom jag inte var den som skulle köra bil. B skjutsade mig till tåget när det var dags för mig att åka hem igen.

Av och till gick vi till fönstret och tittade på sidensvansarna som mumsade på de sista äppelbitarna och några päron som B lagt ut. Vi var lite bekymrade för dem eftersom maten tog slut. Men då vi försökte bjuda dem på russin tackade de nej, troligen var det väl exotiskt för deras smak.

20150201_111549-1

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *