Dålig morgon och inte

Har sovit riktigt bra hela natten och vaknade kvart i sju. Dagens första syssla blev att hoppa iväg till toaletten. Men det visade sig vara ett nästan ”mission impossible”.
Jag kände direkt att jag var helt kraftlös i armarna men lyckades ta mig ända fram till tröskeln till badrummet. Där var det stopp. Mina krafter räckte inte för att hoppa upp den lilla nivåskillnaden.
Jag stod där länge och funderade, men sedan insåg jag att jag måste gå ner på knä och krypa över tröskeln och sedan resa på mig igen med stöd av toaletten. Det fungerade.
Jag lyckades sedan ta mig tillbaka till sängen igen.

Det finns ingen anledning till att jag är så här orkeslös. Jag har sovit bra, somnade strax efter att jag sett klart På spåret, vilket jag gjorde med max en halvtimmes förskjutning av ordinarie sändningstid. Jag hade ett telefonsamtal mitt i och tittade sedan klart. Klockan var med andra ord inte mer än 21.30 när jag somnade.

Väl tillbaka i sängens trygghet är allt bra igen. Nu ska jag se Law & Order på Netflix.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dålig morgon och inte

 1. S/Y Endeavour skriver:

  Har läst tillbaka och Åh neeeej vad jobbigt med foten!! Stackare. Jag vet hur det är, 2010 bröt jag foten och det var ett elände.
  Krya på dej och var försiktig!
  Kram

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Ja, det är besvärligt. Men det är som det är. Det blir bättre med tiden och jag har katterna som sällskap, det var ju värre för dig som behövde ta hand om dina hundar.
   Kram

 2. Ingrid skriver:

  Nu måste man kunna multiplikationstabellen också för att kunna kommentera här, men var lugn, den kan jag som ett rinnande vatten. 😉
  Hoppas att du piggnar till så att du orkar hoppa ut i köket och få i dig lite mat.
  Varm kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Haha… Det är i alla fall enkla tal som man ska klara. De skyddar mig från en massa spam som gjorde både mig och mitt webbhotell galna. Robbotar kan inte räkna alls 🙂 Själv har jag ju en liten förkärlek för skönheten i det matematiska och bad om att få en spamcontroller där man räknade enkla tal istället för de där hemska sakerna där man ska uttyda obegripliga ord.

   Min son har försett mig med en massa ätbart och en termos. Han ska spela TV-spel med en av sina vänner hemma hos sig ikväll och eftersom han bor granne med mig komer han med middag till kvällen. Det känns väldigt tryggt när han är hemma för då kan jag ringa. Vi bor i samma hus, bara ett par portar från varann.

   Önskar dig en trevlig lördag!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *