From bed with love

Ferdinand är min introverta katt som sällan vill ha närkontakt, som gömmer sig för främlingar och har en stark intregitet.
Efter min vistelse på Grönland har han blivit mer kontaktsökande, men inte alls som Xanthos som helst skulle krypa under skinnet på mig om det var möjligt. Xanthos är ständigt ute efter närhet och uppmärksamhet och söker kontakt med alla. Han är typiskt extrovert.

Men emellanåt ger Ferdiand sin kärlek och närhet som en exklusiv gåva, som idag när han låg i min famn länge. Han blev lite obekväm när jag fotade honom och gick sin väg.

20150207_144646

 

* From Russia with love är titeln på en James Bond-film.

 

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *