Ännu en kväll

Vet inte hur många lördagskvällar jag valt att stanna hemma, se en film och äta något gott. Ta ett glas vin eller en öl. Så var det den här lördagen också. Med en skillnad, jag hade inte valt det . Jag var tvungen. Det gör hela skillnaden.

Maten var god, filmen var bra och sällskapet excellent. Men vad hjälper det när man är fånge i sin säng.

20150207_202327

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en kväll

 1. Lilja Johansson Lindfors skriver:

  Ibland prövas man. Etter värre var det väl de två senaste dagarna med det vackra vädret utanför fönstret. Nu är det kallt för det blåser. Tiden går så förbenat långsamt också när du inte kan styra saker och ting själv.

  Har du inte en sådan där halvskriven bok i byrålådan som en del säger sig ha som du kan fortsätta skriva. Du som har upplevt på mycke. Krya på dig!

  • Kraka skriver:

   Nej, så många halvskrivna böcker finns det väl inte i lådorna. Men en massa olästa böcker däremot.
   Jag har inte funderat så mycket på vädret de senaste dagarna, hade jag låtit bli att gå ut i tisdags hade det aldrig hänt. Fast jag gick ju inte ut på grund av vädret utan av andra skäl förstås.

   Att vänta är en prövning. Just nu vill jag ha min termos påfylld och har skickat sms, flera stycken, till min son. Men jag vill inte ringa och väcka honom, han behöver sova ut ibland.

   Jag har inte funderat på att börja på den där boken jag ska skriva en dag, men däremot har jag funderat på att skriva en ”design” för en kommande uppsats. den där uppsatsen som aldrig blivit av för att LIVET alltid kommer emellan och tar tid och energi. Får se hur det blir…

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *