Tuppen och jag

Man har så roligt som man gör sig heter det ju. På vägen tillbaka från toaletten ställde jag mig en stund för att belasta det friska benet lite längre. Att belasta skelettet är avgörande för skelettets hållbarhet. Belastar man inte kalkas skelettet ur och man blir benskör. Något som knappast bidrar till den kallusbildning som är nödvändig för att ett benbrott ska läkas. Alltså står jag där och håller mig i väggen och dörrhantaget till badrumsdörren och tänker på den fåniga barngåtan: ”Vad gör tuppen då han står på ett ben?”

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tuppen och jag

  1. Happygoluckiest skriver:

    Hur fånig den gåtan än är så har jag aldrig hört den förr och kan inte gissa svaret heller, så vad gör tuppen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *