Mys eller inte, det är i alla fall fredag

Ärligt talat har jag tröttnat på att se film och läsa för flera dagar sedan. Jag har suttit i min säng hela dagarna och sovit i den på nätterna i en och en halv vecka. Gårdagens ”utflykt” blev dessutom en besvikelse trots att jag festade loss på kaffe och bulle från Pressbyrån.

Fredagen blev varken mer eller mindre mysig än någon av de andra kvällarna. Men det var ju trots allt fredag. För att få lite fest i vardagen hade jag beställt vin med mina favoritdruvor Chardonnay och Viognier. Som middag hade jag bestämt att jag ville ha en MacFish och company. Det kändes enklast så nu när jag inte kan laga mat själv. Annars hade fiskpinnar, eller stekt, pannerad, spätta med kokt potatis och remouladsås varit att föredra. Jag hade också beställt nötter och ostbågar samt färdiga köttbullar. När jag säger beställt menar jag att jag bett min son handla åt mig.

Efter maten tittade jag klart på ett avsnitt Wallander och sedan fick det bli sovdags. Jag hade vaknat före fyra på morgonen och orkade inte vara vaken längre än till 22.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *